Translate

donderdag 9 juli 2020

Lieve mensen, 


Vandaag besluit ik om een boodschap op dit blog te zetten.
Dit blog gebruik ik al heel lang niet meer omdat ik ermee gestopt was. 

Via pinterest word het nog steeds vaak bekeken, daarom hoop ik dat dit bericht dan ook word gelezen door veel mensen die hier nu op terecht komen via die weg. Mensen die in deze onzekere tijd ook op zoek zijn naar de reden waarom het nu zo chaotisch is in de wereld.


Alsof de pandemie nog niet genoeg was...nu al die demonstraties...de enorme achteruitgang van de economie...een voorspelling van een nieuwe golf van het virus en wat er nog meer komt...

zoals misschien wel een vaccin. Misschien weet je allang dat dit geen goed idee is om zomaar te accepteren. Misschien ook niet? Dan raad ik je aan om dit te gaan onderzoeken. Probeer uit te vogelen wat er in zit...er is genoeg informatie op internet.Veel mensen leven in angst om besmet te worden. Niet gek als je al de berichten op tv hebt gezien. Vooral in het begin kwam de boodschap keihard binnen, er werden heel veel zieken met dodelijke afloop voorspelt.Elke dag die beelden met de ic in ziekenhuizen. Gelukkig zijn de voorspellingen niet zo uitgekomen. Wel is er een virus die voor zwakkere en kwetsbare mensen een eventuele dood tot gevolg kan hebben. Maar de werkelijke cijfers zijn niet zo erg als voorspelt was.
Echter...de angst is er wel. Er is zoveel leed in de verzorgings tehuizen. 
Veel mensen vereenzamen, iedereen die dit leest weet dat inmiddels.
Al deze feiten zijn ook geen nieuwtje. Maar waar wil ik dan heen met deze boodschap? 
Dat gaat namelijk over het nieuws wat elke dag verteld word op de tv. Je mag aannemen dat dat klopt en de waarheid is? Vooral in een crisis wil je elke dag het nieuws horen. 
Dat nieuws wat iedere keer weer anders word verteld, aangedikt om mensen in een soort hypnose te laten komen.
Al vanaf de eerste beelden van de sociale media worden er leugens verteld.


De eerste tv uitzendingen heel misschien nog niet...daarin werd eerst uitgetest of berichten wel wereld wijd uitgezonden kon worden. 

Maar wat we te zien kregen bevatte lang de waarheid niet. En wat er werkelijk gebeurde kregen we niet te zien, dat bleef netjes achter de schermen.

Waarom zouden ze dat doen? Leugens vertellen? En wat is dan wel waarheid en wat niet? 
Veel antwoorden staan op internet. Er zijn onnoemelijk veel blogs, websites, you tupe filmpjes waarin de waarheid wel staat. Dat word door de grootste massa gezien als complot-theorie. Het is ook het verhaal wat men NIET wil horen...want het is niet zo mooi aangekleed als het nieuws op de tv, radio en veel magazines. Helaas worden sommige you tube filmpjes met waarheid ook steeds verwijderd omdat de grote macht niet wil dat wij de waarheid weten. Er zijn inmiddels ook kanalen die hun niet bezitten.

Intussen slaapt het grootste gedeelte van de mensheid rustig door,
terwijl er al heel lang geleden een plan is gemaakt door die machthebbers. Het virus is een groot onderdeel daarvan, evenals het aankomende vaccin en nog meer plannen zoals een nieuwe wet, die trouwens allang intussen is aangepast..

We kunnen gaan afwachten...met het volste vertrouwen in de regering..of we kunnen met elkaar hierover praten en zelf op onderzoek uit gaan.

Als je net begint met onderzoeken kan je vreselijke dingen tegen komen. Maar dat is nu eenmaal de WAARHEID.


Als je eenmaal begrijpt hoe het wereld systeem in elkaar zit...komt er woede in je op. Ongeloof, verdriet, ontkenning en veel meer emoties.

Kan het zijn dat we in een wereld hebben geleefd waar in niets is wat het lijkt? Het antwoord is JA! Een soort poppenkast dus.

Maar...er is goed nieuws!! Deze wereld gaat veranderen. Is al aan het veranderen!!

Maar eerst moet je wakker worden!! Herinneren wie je bent! Alles wat er nu gebeurd is altijd al de bedoeling geweest.
Veel schrijvers hebben daar al over geschreven. 
In deze tijd gaan mensen zich weer bewust worden zodat we niet vanuit het ego blijven leven maar vanuit het hart.


De tijd is er nu om verbinding te maken met jezelf.
Alles wat je in de buitenwereld ziet gebeuren is een proces in je binnenwereld.

De sleutel om op de juiste plek te komen bij jezelf is: jezelf lief te hebben, jezelf te vergeven en iedereen waarvan je harde lessen hebt geleerd te vergeven, tot je ergste vijand aan toe. Dan pas komt er ruimte in je hart. Het is een proces. Maar een mooi proces met vallen en opstaan.


Blijf niet slapen, hangen in een situatie die ons word opgelegd.
Kijk om je heen en zoek de waarheid.

Misschien ban je al lang op dit pad en is dit geen nieuws meer voor je dan hoop ik dat je het in elk geval leuk vond om het op deze manier te lezen.

Maar als dit nieuw voor je is en je geloofd het niet...en lach je je er suf om omdat ik hier zomaar ineens weer een verhaal op zet...is dat ook prima! Iedereen heeft zijn eigen keus hierin. Je kan de media blijven volgen of je kiest je eigen weg en onderzoek het.

De verandering van een nieuwe wereld is al goed op te merken. Er zijn veel spirituele blogs en face books waarin elke dag veel nieuws naar buiten komt. Het gaat ook snel. Op tv word steeds gesproken over het nieuwe normaal...mensen willen weer terug naar het ouderwetse normaal waarin alles nog toen was geluk heel gewoon leek. Maar beide kunnen niet meer. Er komt een heel andere toekomst. Als je daar voor openstaat en je je er bewust van bent geworden, word die wereld ongelooflijk mooi. We zijn dan weer vrij...en leven het leven zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Ik wilde het hierbij laten en kan je behalve deze tips en wat troost niets geven, dat kan je alleen voor jezelf doen.

   
  Heb het goed! 

6 opmerkingen:

 1. Hallo Nelleke, ik mag zo graag naar je "oude blog" kijken want ik vind speelgoed ook zó leuk en mooi! Ik ben ook een verzamelaar. Ook omdat het me een gevoel van veiligheid geeft en zachtheid en liefde. Jij geeft nu ons deze dappere liefdevolle boodschap en mijn hart juicht en jubelt!!! Want ondanks de "pijnlijke ween" geloof ik dat we naar een ander tijdperk gaan waarvan ik hoop dat we in liefde ver/herenigt mogen worden. Spannend, pijnlijk, moeilijk maar aangemoedigd door "Maar s'hemels glorie zie ik overstralen mijn vast geloof dat mij van vrees bevrijd" van E. Bronte (God is voor mij geen man nog vrouw maar het AL dat er is- liefde) Mag ik je misschien een keer mailen naar de face-book site's die jij bekijkt en of andere site's? Ik hoop het. Groetjes en bedankt! Jeanet van SMoek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Jeanet, Je kan me via face book een berichtje geven, dat kan ook zonder vriendschapverzoek. Daar spreek ik je verder. liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Nelleke,
  Heb helaas je e-mailadres niet meer anders had ik je persoonlijk geschreven.Dat was ik in mijn vorige reaktie vergeten te melden.
  Nogmaals liefs,
  Ingeborg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Nelleke,

  Ik ga het nog een keertje proberen of mijn reactie op je blog komt. { Dit is nu de 3e keer. } Blij om weer van je te lezen, ik heb helaas jou e-mail adres niet meer anders had ik je graag persoonlijk willen schrijven.
  Liefs,
  Ingeborg.

  BeantwoordenVerwijderen

bedankt voor uw reactie.